Sistemi i rešenja

Iza svake uspešne kompanije u oblasti inženjeringa stoje pouzdani i verni partneri čije iskustvo, tehnička i komercijalna dostignuća i stalni razvoj doprinose njihovom prisustvu na tržištu i njihovoj kompetentnosti. Naša je sreća i zadovoljstvo da u najtežim inženjerskim izazovima možemo računati na podršku i iskustvo top brendova u oblasti elektrotehnike – Logstrup, Siemens, Jean Mueller, System Electric i Trafox.

Logstrup

Logstrup kasetni razvodi i tipski testirana NN postrojenja (PCC/MCC)

Log Design je od svog osnivanja sistem integrator danskog proizvođača NN kasetnih razvoda i tipski testiranih NN postrojenja Logstrup. Logstrup sistemi su tipski testirana NN postrojenja i kasetni razvodi (PCC/MCC) u skladu sa IEC 61439-1&2, nazivne struje do 8500 ampera. Glavna prednost Logstrup sistema je fleksibilnost u smislu slobodnog izbora NN uređaja koji se instaliraju u MCC/PCC (Siemens, Schneider Electric, ABB).

Za vise informacija, posetite: www.logstrup.com

Fotonaponske elektrane

Obzirom da je Log Design preduzeo pionirske korake u oblasti obnovljivih izvora energije (OIE) na domaćem tržištu, logičan sled okolnosti doveo je do formiranja pažljivo odabranog portfoli-a partnera koji nam omogućava kompetentnost i pouzdanost u izgradnji fotonaponskih elektrana po sistemu „ključ u ruke“. Partnerstva sa proizvođačem fotonaponskih panela HT-SAAE i proizvođačem konstrukcije ISOTEC garantuju nam visok kvalitet, tehničku podršku i tačnost i brzinu u isporukama.

System Electric rešenja za kompenzaciju reaktivne energije

U oblasti kvaliteta električne energije, Log Design je od osnivanja partner i zastupnik nemačkog renomiranog proizvođača komponenti i sistema za kompenzaciju reaktivne energije. Kao rezultat partnerstva sa System Electric, Log Design godinama uspešno isporučuje pouzdana „plug and play“ automatskih rešenja za kompenzaciju reaktivne energije. Za vise informacija, posetite: www.system-electric.de

Trafox

Log Design je od osnivanja zastupnik renomiranog Finskog proizvođača izolacionih i medicinskih transformatora, prigušnica, sistema za kontrolu izolacije i sistema za nadzor diferencijalne struje. Ovim partnerstvom Log Design je prisutan u širokom segmentu tržišta, od teške industrije do osetljivih bolničkih sistema.

Za vise informacija, posetite: www.trafox.fi/en

NN oprema Siemens, Jean Mueller

Partnerstvo sa gigantima kao što su Siemens i Jean Mueller omogućavaju Log Design da sve gore navedene sisteme i rešenja pažljivo oplemene komponentama vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti. Siemens i Jean Mueller komponente i sistemi daju pečat našoj permanentnoj težnji za visoko kvalitetnim, pouzdanim i modernim rešenjima.

Za vise informacija, posetite: